Συνεδριάζει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στις 17.30 το απόγευμα της Πέμπτης, για να συζητήσει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και τη θέση του κόμματος μπροστά στη σημερινή πραγματικότητα.

Στο μεταξύ, έντονη ήταν το πρωί της Πέμπτης η αντίδραση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του κόμματος, η οποία με ανάρτηση του κ. Αντρέα Νεφαλούδη στο facebook ρίχνει τις ευθύνες στους διαπραγματευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΔΗΜΑΡ εκλιπαρεί να έρθει για ψήφιση στη Βουλή το πακέτο των μέτρων με δύο άρθρα, το πρώτο με όλα τα επαχθή μέτρα που περικόπτουν βάναυσα μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και ό,τι άλλο έχει μείνει όρθιο… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ, το δεύτερο με τα εργασιακά που παρεμπιπτόντως, στη πλειοψηφία τους είναι ψηφισμένα από το μνημόνιο (π.χ τριετίες κ.λπ.)… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ. Δηλαδή, η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να στηρίζει μια κυβέρνηση μην έχοντας ψηφίσει τα εργασιακά, για να βοηθήσει με τη στήριξή της … στην εφαρμογή τους.
Πολύ ωραία.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο που έφερε τη ΔΗΜΑΡ η ηγεσία του κόμματος, μήπως θα έπρεπε κανείς να σκεφτεί, μήπως λέω, να ζητήσει ευθύνες από τους διαπραγματευτές μας (Χατζησωκράτης-Παπαθανασίου) και από τους υπεύθυνους πολιτικού σχεδιασμού και επικοινωνίας (Παπαθανασίου – Μπίστης); Με την έννοια ότι κάποιοι έχουν την κύρια ευθύνη για τα αδιέξοδα και τα διαλυτικά φαινόμενα στο κόμμα που κάποιοι άλλοι πήραμε την ευθύνη να ιδρύσουμε» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης