Κείμενο-κόλαφος για τον Περισσό διακινείται εδώ και τρεις μέρες στο Διαδίκτυο, καθώς το πρώην στέλεχος του κόμματος Αλέκος Χαλβατζής -γιος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή- δημοσιοποίησε κείμενο που είχε συντάξει εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με το οποίο στη σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ βρίσκονται «λαθρεπιβάτες».

Ο Αλέκος Χαλβατζής ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο κείμενο 11.000 λέξεων, στο οποίο περιλαμβάνονται παρατηρήσεις για τη δράση και λειτουργία του ΚΚΕ, την επιστολή που είχε στείλει στην Κ.Ε. του κόμματος με τίτλο «για την ανησυχητική κατάσταση και πορεία του Κόμματος, για την κυριολεκτικά τρομακτική προοπτική του, όπως προδιαγράφεται», καθώς και τωρινές απόψεις, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, τον δικαιώνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλ. Χαλβατζής κάνει λόγο για «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση του ΚΚΕ» και επιτίθεται στη σημερινή ηγεσία του κόμματος, καθώς, όπως ισχυρίζεται, «τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους».

Ο κ. Χαλβατζής είναι πρώην μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και κατόπιν του τμήματος Διαφώτισης της Κεντρικής Επιτροπής (μέχρι τον Ιούνιο του 2009) και, όπως γράφει, είχε πλήρη άποψη και γνώση για τα τεκταινόμενα στον Περισσό.

Στο κείμενο-γράμμα προς την ηγεσία του κόμματος, ο κ. Χαλβατζής κάνει λόγο για αθόρυβη εσωκομματική κρίση, καθώς και ότι στα ερωτήματα που έθετε έπαιρνε γενικόλογες απαντήσεις, μετά την υπεκφυγή, αργότερα τη συγκάλυψη και τέλος την παραπληροφόρηση. Τις απαντήσεις αυτές έδιναν ακόμη στελέχη του Πολιτικού Γραφείου και η γ.γ. Αλέκα Παπαρήγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και διαβάστε το κείμενο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης