Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ύδρα, καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για τον θάνατο ενός 67χρονου τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του.

Νεκρός γνωστός εστιάτορας στην Ύδρα κατά τη διάρκεια διάρρηξηςΌπως προκύπτει, ο άνδρας (ονόματι Μ.Ο.) έπεσε θύμα ληστείας μαζί με την 58χρονη σύζυγό του (Χρ. Μ.). Ληστές -οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλοδαποί- εισήλθαν εντός της κατοικίας και έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο το ζευγάρι. Οι δράστες κινήθηκαν με ταχύτητα και έδειχναν αποφασισμένοι για όλα. Εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, «μπούκαραν» από παράθυρο στο ισόγειο του σπιτιού και κατευθύνθηκαν προς τα υπνοδωμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ανάγκασαν και τους δύο να πιουν υπνωτικό, τους φίμωσαν και τους έδεσαν χειροπόδαρα, χρησιμοποιώντας σεντόνια. Στη συνέχεια οι δράστες έκαναν άνω κάτω τους χώρους του σπιτιού αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Τελικά άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί λίγες ώρες αργότερα και ειδοποίησε την αστυνομία. Δυστυχώς ο σύζυγός της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται ιατροδικαστική έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 Πέντε προσαγωγές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό κι άλλων προσώπων που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το ζευγάρι διατηρεί εστιατόριο στη θέση Ξερή Ελιά. Σύμφωνα με την κατάθεση της Χρ. Μ. οι δράστες είναι πολύ πιθανόν να είναι από τη Γεωργία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης