Σε εμφανές σημείο του γηπέδου, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον εκπρόσωπό του κύριο Καραπαπά και κατόπιν εντολής και με την ανοχή, αν όχι την εντολή της ηγεσίας της ΠΑΕ, χωρίς να υφίσταται καμία διοικητική ή άλλη σχέση με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την οποία διοικούν αξιόπιστοι και σοβαροί άνθρωποι, ανήρτησαν πανό που καθυβρίζει την ίδια την Πολιτειακή τάξη της χώρας.

Το πανό έγραφε συγκεκριμένα: «ΑΝΕΛίτης υπουργός – ΣΥΡΙΖΑίος πρωθυπουργός… θα το δείτε προσεχώς: κράτος ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή ο Ολυμπιακός. Ραντεβού στις κάλπες. Θύρα 7».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανό αυτό κατέβηκε πάρα πολύ γρήγορα, σχεδόν αμέσως, παρόλα αυτά άφησε τη σφραγίδα του στο ελληνικό ντέρμπι της Ευρωλίγκας, αλλά και προϊδεάζει για τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο οπαδικός χουλιγκανισμός της ομάδας του μέχρι πριν από λίγες μέρες προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ζήτημα όμως είναι ακραιφνώς πολιτικό και γίνεται πολυπλοκότερο, από τη στιγμή που καθήκοντα προέδρου της ΠΑΕ αναλαμβάνει ένας αιρετός. Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς θα εξηγήσει ο αιρετός δήμαρχος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας πως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας απειλούν την πολιτειακή τάξη και την ίδια τη δημοκρατία, με το σύνθημα «κράτος είναι ο Ολυμπιακός»;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη. Ο Γιάννης Μώραλης όμως εξελέγη δια της ψήφου των πολιτών. Αυτή τη μικρή λεπτομέρεια οφείλει να την τιμά ο δήμαρχος Πειραιά. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης