Συγκάτοικος του Βασίλη Σπανούλη τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για την επιστροφή του αρχηγού του Ολυμπιακού και την επίδραση που θα έχει αυτή στην ομάδα του Πειραιά, γράφοντας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της Euroleague. «Ο Σπανούλης επέστρεψε και αυτά είναι υπέροχα νέα για όλους μας. Αλλάξαμε και συγκάτοικους τώρα που έλειπε και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα είναι ο καινούριος του. Τις δύο προηγούμενες σεζόν ήμουν εγώ. Όποιος ξέρει την ομάδα αυτή, ξέρει πόσο σημαντικός είναι για εμάς ο Βασίλης. Ήταν επίσης καλό που καταφέραμε και πήραμε τόσες νίκες χωρίς αυτόν. Δείξαμε ότι είμαστε σπουδαία ομάδα, ακόμη και όταν λείπει ένας σημαντικός παίκτης, βγήκαμε στο παρκέ, παίξαμε καλά και νικήσαμε. Αυτό σημαίνει να είσαι καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά χωρίς τον Σπανούλη και ελπίζω ότι τώρα θα παίξουμε ακόμη καλύτερα,» σχολίασε ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων».

Για την 5η διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την περασμένη εβδομάδα, αλλά και τα ματς που έπονται με Μπάμπεργκ και ΤΣΣΚΑ ο Παπαπέτρου τόνισε: «Ήταν ένα μπασκετικό πάρτι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, οι οπαδοί ήρθαν και μας υποστήριξαν και κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Τώρα έχουμε την Μπάμπεργκ πριν από την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς να βελτιωθούμε. Είναι πάντα δύσκολο να παίζουμε στο Μπάμπεργκ. Χάνουμε εκεί τα τελευταία χρόνια. Είναι μια πολύ καλή έδρα, μικρή αλλά πάντα με φασαρία, ενώ έχει και πολύ καλή ομάδα. Εγώ προέρχομαι από τραυματισμό και ελπίζω να είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευχήθηκε ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου Έτους: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του μπάσκετ εκεί έξω. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε το 2018 και να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να κάνουμε κάτι… μεγάλο. Εύχομαι τα καλύτερα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τους κάνουμε υπερήφανους για την ομάδα τους. Συνεχίζουμε να παλεύουμε, όπως πάντα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης