O πόλεμος μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων των ΜΑΤ στιγμάτισαν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό. Επεισόδια πριν την έναρξη, επεισόδια στο ημίχρονο και επεισόδια προς το τέλος του αγώνα, αμαύρωσαν τη «μάχη αιωνίων» και μεταμόρφωσαν το ΟΑΚΑ σε κρανίου τόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν το ντέρμπι να μην τελειώσει ποτέ με μεγάλο χαμένο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Ακόμα και με αφαίρεση βαθμών τόσο στο φετινό, όσο και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η οριστική διακοπή του αγώνα ήρθε στο 82ο λεπτό και ενώ ο Ολυμπιακός προηγούταν 1-0 με γκολ του Αμπντούν, το οποίο προήλθε στο 51ο λεπτό. Νωρίτερα, στην ανάπαυλα του ντέρμπι το παιχνίδι διεκόπη για περίπου μία ώρα, αφού σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια με μάχες σώμα με σώμα.

 Μετά από αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο ο Τάσος Κάκος κάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εκείνο το σημείο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στα ΜΑΤ, πετώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους. Φωτιά μπήκε στη Θύρα 4, στη Θύρα 7, την 5 και την 34. Εν τω μεταξύ το γήπεδο άδειασε, αφού οι φίλαθλοι των «πράσινων» αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ. 

Στο ημίχρονο καταγράφηκαν επίσης σοβαρά επεισόδια με συμπλοκές και καρεκλοπόλεμο ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας. O απολογισμός των επεισοδίων είναι 57 προσαγωγές και δύο αστυνομικοί σοβαρά τραυματισμένοι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, εκτοξεύοντας αντικείμενα. Φωτοβολίδες, κροτίδες, καρέκλες, πυροσβεστήρες πετάχτηκαν προς τις δυνάμεις της αστυνομίας. Μαύροι καπνοί υπήρχαν έξω από το γήπεδο, ενώ υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, ενώ από τα μεγάφωνα έγιναν συστάσεις να σταματήσει η ένταση. Το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε αρκετά να ξεκινήσει.

«Φίλαθλοι προστατέψτε την ιστορία, την έδρα μας, την ομάδα μας. Προστατέψτε με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό μας. Επιστρέψτε στις θέσεις σας. Η διακοπή δεν ωφελεί τον Παναθηναϊκό αλλά τους αντιπάλους», ανέφερε το μήνυμα.

Το επίκεντρο των επεισοδίων ήταν έξω από τη θύρα 35.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 (Nova 1)

Γκολ: 51΄Αμπντούν

Κίτρινες κάρτες:
Κατσουράνης – Καζίμ, Μοντέστο, Μανιάτης

Κόκκινες κάρτες:

Το «φιλμ» του αγώνα

Δύο – τρεις φωτοβολίδες στο γήπεδο, λίγο πριν τη σέντρα.Στη σέντρα ειναι οι παίκτες του Ολυμπιακού.



Ξεκίνησε ο αγώνας!

1′ Στους 58 βαθμούς ο Ολυμπιακός, στους 54 ο Παναθηναϊκός πριν τον αγώνα.

2′ Ευκαρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς έφυγε από αριστερά γύρισε τη μπάλα, αλλα ο Μακούν με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.

5′ Πιέζει ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά και δείχνει πως θέλει να αναλάβει τα ηνία του αγώνα.

8′ Εκτός από την ευκαιρία στο 2′ το παιχνίδι έχει περιοριστεί στο κέντρο με δυνατές μονομαχίες και φάουλ.

10′ Στο έδαφος ο Ζέκα, μετά από μονομαχία στον αέρα με τον Χολέμπας.

11′ Οφσάιντ ο Μιραλάς, μετά από βαθιά μπαλιά.

14′ Η μπαλιά του Βιτόλο πίσω από την άμυνα του Ολυμπιακού, για τον Χριστοδουλόπουλο ήταν πολύ δυνατή. Πλάγιο άουτ η μπάλα.

15′ Μετά το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού στα 3/4 του γηπέδου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη μπάλα.

17′ Από μακριά προσπάθησε να σκοράρει ο Χριστοδουλόπουλος με απευθείας φάουλ. Πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

18′ Ανέβασε την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά.

19′ Κόρνερ για τον Ολυμπιακό, μετά από ατομική προσπάθεια του Μιραλάς. Πρώτο κόρνερ του αγώνα.

20′ Και δεύτερο κόρνερ.

22′ Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Oλυμπιακού, αλλά στην τελική μπαλιά δεν τα καταφέρνει.

25′ Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για διαμαρτυρία.

27′ Νέο κόρνερ για τον Ολυμπιακό. Το τρίτο στο ματς.

27′ Συστάσεις από τον Κάκο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

27′ Τέταρτο κόρνερ για τον Ολυμπιακό, μετά απο σουτ του Μανιάτη και κόντρα στον Καντέ.

28′ Εκτελεί ο Χολέμπας. Πέμπτο κόρνερ για τον Ολυμπιακό.

28′ Ένταση στο ματς μετά από τάκλιν του Μέλμπεργκ πάνω στον Σιμάο, ενώ ο Κάκος είχε διακόψει τον αγώνα.

33′ Mε το κεφάλι έδιωξε ο Καρνέζης μπροστά από τον Αμπντούν.

36′ Πάνω στον Καντέ το σουτ του Μιραλάς.

38′ Δυνατό σουτ του Αμπντούν πάνω από τα δοκάρια.

44′ Ο Κουίνσι πέρασε τους παίκτες του Ολυμπιακού και σούταρε έξω απο την περιοχή, όμως το σουτ του κόντραρε και ο Μέγερι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

45′ Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

Τέλος του πρώτου μέρους: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι. Οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν καθίσματα στα ΜΑΤ, που απάντησαν με τα γκλοπ. Τα επεισόδια διεξάγονται κοντά στο «πέταλο». Φωτοβολίδες πυροσβεστήρες και κάθε λογής αντικείμενα εκτοξεύτηκαν προς τα ΜΑΤ. Η αστυνομία απάντησε με τα γκλοπ, χωρίς να γίνει χρήση χημικών.

Με το τέλος του ημιχρόνου, μία φωτοβολίδα έπεσε πολύ κοντά στους παίκτες του Ολυμπιακού την ώρα που έμπαιναν στα αποδυτήρια. Μάλιστα λίγο έλλειψε να χτυπήσει τον Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός έκανε ένα βήμα πίσω για να την αποφύγει.

Μετά από διακοπή περίπου μιάς ώρας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

46′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα στη θέση του τραυματία Μαρίνου.

50′ Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο.

51′ ΓΚΟΛ 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ. Ο Αμπντούν από τα αριστερά συνέκλινε προς την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό 0-1.
 

55′ «Φίλαθλοι μην συνεχίζετε. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας», είναι το μήνυμα απο τα μεγάφωνα, αφού μετά το γκολ υπήρξε νέα ένταση στις εξέδρες.

56′ Κίτρινη κάρτα στον Καζίμ.

56′ Άουτ έφυγε η εκτέλεση φάουλ.

57′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Βιτόλο ο Γιώργος Καραγκούνης.

58′ Από το φάουλ του Χολέμπας, ο Μοντέστο έπιασε την κεφαλιά και ο Καρνέζης μπλόκαρε.

59′ Φάουλ με τον Καραγκούνη και κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, το οποίο πέρασε χωρίς κίνδυνο για τον Ολυμπιακό.

62′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Καζίμ πέρασε ο Τζιμπούρ.

68′ Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό, σέντρα Χριστοδουλόπουλου, θα διώξει ο Μοντέστο σε κόρνερ πριν ο Ζέκα πάρει κεφαλιά.

70′ Κάρτα στον Μοντέστο για φάουλ στον Κουίνσι.

72′ Μακρινό σουτ του Κατσουράνη. Η μπάλα πέρασε άουτ.

73′ Ετοιμάζεται ο Τοτσέ να μπει στον αγώνα.

74′ Ο Κουίνσι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μέλμπεργκ απομάκρυνε με το κεφάλι.

75′ Σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από τα δεξιά. Ο Ζέκα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα άουτ.

75′ Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Τοτσέ στη θέση του Ζέκα.

75′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκάνο στη θέση του Μοντέστο. Ο Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας και δεξιά πέρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

78′ Κάρτα στον Μανιάτη για φάουλ στον Σιμάο.

79′ Τραυματίστηκε ο Χολέμπας και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

82′ Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ στη θέση του Μιραλάς.



Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 82ο λεπτό.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο (57′ Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα (75′ Τοτσέ), Μαρίνος (46′ Βύντρα), Σιμάο, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης.

Στον πάγκο: Καπίνο, Νίνης, Μπιάρσμιρ, Κλέιτον.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο (75′ Μαρκάνο), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ (62′ Τζιμπούρ), Μιραλάς (82′ Φουστέρ).

Στον πάγκο:Κάρολ, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Φέισα.

Οι δηλώσεις:

Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ήθελα να είμαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν μεγάλο αγώνα, δεν μπορώ να σχολιάσω όμως κάτι που δεν υπήρξε. Δεν έγινε. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι πολύ, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατανοώ αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά που συμβαίνουν. Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήρθαν να παίξουν και να είναι παρατηρητές. Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ότι μέχρι τώρα και τελειώνω με μια δόση ειρωνείας φυσικά για την διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε να φοβάται κανέναν o Παναθηναϊκός. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τον αγωνιστικό τομέα. Θα έλεγα ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν και για άλλη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που θα μετανιώσω. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο κόσμο που ήρθε θα ήθελαν να είναι μια γιορτή. Λυπάμαι, καλό σας βράδυ».

Ερνέστο Βαλβέρδε:
«Βλέπω πως περνάει ο καιρός και γίνονται τα ίδια. Γι’ αυτό δεν έχω λόγια. Οπότε σήμερα δεν είναι μέρα να είμαστε χαρούμενοι. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ακόμα και τώρα που κέρδισε η ομάδα μου. Όμως εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και θέλω να αναλύσω το παιχνίδι. Ήταν χλιαρό, είχαμε μια καλή στιγμή στο δεύτερο λεπτό και μετά οι δύο ομάδες βγήκαν πολύ κρύες. Φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίξουν οι παίκτες γιατί τους απασχολούσε ο θόρυβος, όλοι ήταν κρύοι και ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι. Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί πιστεύω πως το ποδόσφαιρο αρέσει στον κόσμο, ο οποίος πάει για να δει θέαμα και τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι πως αυτά έχουν σχέση και με την κακή κατάσταση των Ελλήνων και αυτό επηρεάζει και στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι χρησιμοποιούν τον κόσμο που περνάει δύσκολες στιγμές για να δικαιολογήσουν τα όσα γίνονται στο γήπεδο. Έχω δει να γίνονται επεισόδια σε πολλά γήπεδα και σήμερα ήταν κάποια από τα σοβαρότερα. Θα το συζητήσουμε άλλη στιγμή. Όπως έχω ξαναπει, εγώ είμαι ένας ξένος που έχει έρθει να δουλέψει εδώ. Εσείς θα πρέπει να ασχολείστε και να κάνετε το ποδόσφαιρο ωραιότερο. Δεν είναι η δουλειά μου να παραδώσω μαθήματα. Ήρθα να απαντήσω ερωτήσεις για το ποδόσφαιρο, παρόλο που σήμερα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο».

Κώστας Κατσουράνης:
«Δεν είχαμε ζήσει διακοπή, το ζήσαμε και αυτό. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Σίγουρα είναι από τις χειρότερες στιγμές, δεν θέλω καν να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Αυτό που ζούμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν έχω να κάνω πολλά σχόλια. Εμείς σαν ομάδα συνεχίζουμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο στόχος μας. Κάποιοι δεν θέλουν λύση… κάποιοι θέλουν αυτό το χάος. Εμείς απορούμε για αυτό που γίνεται. Είναι κατάντια και δεν βλέπω να δίνεται λύση για να γίνουν τα πράγματα καλά, να υπάρχει αξιοπιστία και να έρχεται στο γήπεδο κόσμος που ξέρει να κερδίζει και να χάνει. Είχαμε χρόνο. Μην ξεχνάτε ότι στο ίδιο σημείο έχασε από την Μέταλιστ ο Ολυμπιακός. Ζήσαμε πάλι έναν πόλεμο… Αυτά επηρεάζουν το μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή. Μόνο εδώ γίνονται αυτά. Είναι κρίμα γιατί απαξιώνονται τα πάντα».

Αβραάμ Παπαδόπουλος:
«Αυτό που θέλαμε όλοι ήταν να βλέπουμε ποδόσφαιρο να παίζουμε έντεκα με έντεκα. Αυτό ήταν αρνητικό για το ποδόσφαιρο. Τέτοιους φιλάθλους δεν χρειάζεται καμία ομάδα. Είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να πάψει κάποια στιγμή. Γιατί το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο, θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μέτριο ποιοτικά το ματς και εμείς ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός καταδικάζει τα επεισόδια. Θα θέλαμε να πάψουν και να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα υπάρξει λύση και αυτοί που κάνουν επεισόδια δεν θα έρχονται στο γήπεδο. Σίγουρα με το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε ένα βήμα και πρέπει να συνεχίσουμε, να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε για να έχουμε ένα καλό τέλος. Αυτό μένει στο ποδόσφαιρο».

Όλοφ Μέλμπεργκ:
«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Θέλαμε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μένω εκεί. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Γιόσου Σαριέγκι:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ χαμηλά. Εδώ στην Ελλάδα έχω έρθει για να παίξω ποδόσφαιρο αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν, έχω αναστατωθεί. Πρέπει να βρεθεί λύση. Υπεύθυνοι είναι όλοι και πρέπει να κάτσουν κάτω και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να συζητήσουν και να βρουν μια λύση άμεσα. Είναι το πρώτο ματς στην καριέρα μου που έχει διακοπεί. Έχω δει πολλές καταστάσεις αλλά ποτέ καμία τέτοια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Προσπαθήσαμε ως ομάδα να ολοκληρώσουμε ότι κάνουμε από την αρχή της περιόδου αλλά τελικά αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια δεν μας άφησαν. Αυτά τα προβλήματα δεν γεννήθηκαν σήμερα, υπάρχουν από το παρελθόν και για αυτό πρέπει να δοθεί λύση».

Βασίλης Κωνσταντίνου:
«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαμε για επεισόδια. Ο Παναθηναϊκός σέρνει κατάλοιπα που δεν έβγαιναν τόσο καιρό γιατί ήταν μπροστά στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κυνηγήσει τη 2η θέση και να παίξει Ευρώπη και Champions League. Με αυτά τα πράγματα όμως δυστυχώς δεν παίζει πουθενά».

Pregame

-Στον αγωνιστικό χώρο, όταν οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού βγήκαν για ζέσταμα, δέχθηκαν φωτοβολίδες. Άξιο αναφοράς είναι ότι μηχανοκίνητη πορεία των φίλων του Παναθηναϊκού πέρασε έξω από το σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και φώναξε συνθήματα εναντίον του.

-Στις δύο οθόνες του σταδίου αναγράφεται ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Προστατεύστε την έδρα μας, την ιστορία μας, την ομάδα μας».

-Μια διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε μπροστά από το μπουθ που φιλοξενεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ ΜΑΤ υπάρχουν και στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

-Πετρόπουλος: «Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς»
Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, που τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ψυχή και πάθος. «Αν είμαστε δυνατοί και έχουμε την τύχη με το μέρος μας, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό ρόλο παίζει σε τέτοια παιχνίδια η ψυχή και το πάθος. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και τα παιδιά που είναι καινούρια στην ομάδα, προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς», είπε ο φορ του Παναθηναϊκού.

Ένταση στο ΟΑΚΑ

Συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία καταγράφηκαν στο ΟΑΚΑ. Έξω από τη θύρα των οργανωμένων οι δυνάμεις της αστυνομίας μάχονταν με τους φίλους των «πράσινων». Οι δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στη Θύρα 1, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με καπνογόνα, φωτοβολίδες και χημικά.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί πήραν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ ασπίδες και κράνη και τα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα σε διάφορα σημεία προελέγχου η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ από τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο σταθμό Ειρήνη
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, 18:02

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα χόμπι»
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, 18:30

«Ο Παναθηναϊκός αδικείται κατάφωρα στο φετινό πρωτάθλημα»
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, 18:19

Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, 18:35

Ώρα… ντέρμπι
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, 15:44

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης