Και ποιος δεν είχε κονσόλα Atari; Αναφερόμαστε φυσικά στους 25+, οι οποίοι γνωρίζουν ποια είναι η Atari. Πλέον όμως απ’ ό,τι φαίνεται μια νέα γενιά θα γνωρίσει επίσης τη θρυλική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais, επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζουν μια νέα κονσόλα Atari. Πρόκειται για την πρώτη κονσόλα της εταιρείας εδώ και 30 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν μια βδομάδα περίπου, η Atari δημοσίευσε ένα teaser video, το οποίο πολλοί πίστεψαν (και άλλοι όχι) ότι αναφερόταν σε νέα συσκευή από την εταιρεία, όμως τα στοιχεία που είχαμε ήταν ελάχιστα. Πλέον ο CEO επιβεβαίωσε την ανάπτυξη νέας οικιακής κονσόλας από την Atari.

Όπως ανέφερε, το προϊόν βρίσκεται εδώ και χρόνια υπό ανάπτυξη και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχει κάποιες ξύλινες επιφάνειες, όπως και οι κονσόλες του παρελθόντος. Επίσης ανέφερε ότι θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική PC (όπως και οι υπόλοιπες κονσόλες της αγοράς δηλαδή) και ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Atari Jaguar του 1993 ήταν η τελευταία κονσόλα της Atari

H Atari ιδρύθηκε το 1972 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους στη βιομηχανία του gaming, έχοντας κυκλοφορήσει τόσο θρυλικές κονσόλες, όπως το Atari 2600, όσο και θρυλικά παιχνίδια, όπως το Pong. Η τελευταία κονσόλα που κυκλοφόρησε η εταιρεία ήταν το Atari Jaguar του 1993, το οποίο δυστυχώς αποτέλεσε αποτυχία.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης