Του Παύλου Κρούστη

Ο αγώνας στον τομέα των οικιακών κονσολών συνεχίζει και μαίνεται, αποκτώντας νέα διάσταση με την κυκλοφορία της νεότερης και ισχυρότερης εκδοχής του Xbox One, το Xbox One X. Πρόκειται, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, για την πιο δυνατή κονσόλα που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην αγορά και έχει σαφείς βελτιώσεις στα τεχνικά του χαρακτηριστικά ακόμα και από τον άμεσο ανταγωνιστή του, το PlayStation 4 Pro. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα, 7 Νοεμβρίου, η νέα κονσόλα βρίσκεται στα καταστήματα, ενώ είμαστε αρκετά τυχεροί, που η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες του πρώτου «κύματος» κυκλοφορίας του συστήματος της Microsoft, ειδικότερα αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι το αρχικό Xbox One είχε κυκλοφορήσει δέκα μήνες αργότερα στη χώρα μας επίσημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, η Microsoft μάς κάλεσε σε ένα event, όπου είδαμε από κοντά την κονσόλα και είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με αρκετά παιχνίδια σε οθόνες 4K ανάλυσης, ώστε να δούμε και νέες, αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες, με τις βελτιώσεις που προσφέρει το Xbox One X. 
Μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς, όπως το Assassin’s Creed Origins, το Call of Duty: WWII, αλλά και το Middle-earth: Shadow of War ήταν διαθέσιμα στο χώρο, ενώ δεν έλειπε φυσικά και το Forza Motorsport 7, το οποίο είχε λάβει ειδική μεταχείριση, όντας το διαμάντι του Xbox One για την περίοδο που διανύουμε, σε ειδικό χώρο με τιμονιέρες και 65άρες curved οθόνες για την πλήρη εμπειρία.

Σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας το νέο σύστημα της Microsoft για να δοκιμάσουμε τις βελτιώσεις που προσφέρει σε σχέση με το Xbox One / Xbox One S, ενώ αυτές τις μέρες γίνονται σιγά σιγά διαθέσιμες και ειδικές ενημερώσεις για τα παιχνίδια, που προσθέτουν υποστήριξη για το Xbox One X, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι το παιχνίδι βελτιστοποιείται βάσει των χαρακτηριστικών της νέας κονσόλας. Θα επανέλθουμε σύντομα με τα συμπεράσματά μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης