Ένα καλό τραγούδι ενεργοποιεί το σώμα, βελτιώνει τον συντονισμό και ενισχύει την πνευματική εγρήγορση. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της προπόνησης η μουσική είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους.

Μια λίστα αναπαραγωγής στο γυμναστήριο είναι όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε διάθεση για ασκήσεις. Όταν γυμνάζεστε χωρίς αυτή, αισθάνεστε μόνοι με λιγότερο κίνητρο. Η μουσική θα κρατήσει τον εγκέφαλό σας απασχολημένο και όταν γίνεται αυτό, το σώμα ακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονώνει το μυαλό

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η μουσική τονώσει το μυαλό. Μελέτη διαπίστωσε ότι διεγείρει τη μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου. Αυτή η περιοχή είναι υπεύθυνη για τις προηγμένες διαδικασίες της σκέψης. Η μουσική ενισχύει την πνευματική απόδοση και βελτιώνει τον συντονισμό των μυών. Δεν είναι, λοιπόν, αμφισβητήσιμο πως ο εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Η προπόνηση γίνεται απολαυστική

Αν δεν ενθουσιάζεστε με την ιδέα του τρεξίματος στο πάρκο, ανοίξτε τη μουσική και νιώστε την «έκρηξη» μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα. Γυρίστε τη μουσική σε πλήρη έκρηξη και οι ώρες θα νιώθετε ότι είναι σαν δευτερόλεπτα. Όταν ο νους είναι απασχολημένος, δεν πολυσκέφτεται και όταν δεν το κάνει, οι ώρες περνούν πολύ πιο γρήγορα. Αυτό με τη σειρά του ενεργοποιεί το μυαλό και το σώμα. Μπορείτε να αισθανθείτε χαλαροί καθώς προπονήστε έξω, καθιστώντας την άσκηση μια ευχάριστη εμπειρία. Είναι αλήθεια πως δεν ενθουσιάζονται όλοι με την ιδέα του να φορέσουν τα αθλητικά τους και αρχίσουν το τρέξιμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης