Άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν για την πρώτη «μάχη» με την Atletico Madrid για τα play-off του Champions League, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Στo «τριφύλλι», αν και γνωρίζουν ότι απέναντί τους θα έχουν έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο, φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Henk Ten Cate, με δηλώσεις του στην ισπανική «elmundodeportivo» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός «διψάει» για επιτυχία, ενώ παραδέχτηκε ότι οι «rojiblancos» είναι αρκετά καλή ομάδα.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ταμείο, να πάμε στο «Vicente Calderon» και να επιβιώσουμε. Διψάμε για επιτυχία. Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να μειώσει την ομάδα τους. Θα παίξουμε όλα μας τα χαρτιά. Ελπίζω να μπορέσουμε. Διαθέτουμε σταθερό σύνολο και την ικανότητα να ανταπεξέλθουμε», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες και δεν αναφέρομαι μόνο στον Diego Forlan και τον Serjio Aguero. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η ομάδα τους δεν έχει διαφοροποιηθεί από την περσινή σεζόν και αυτό σημαίνει ότι ο «κορμός» είναι ίδιος. Πεινούν για διάκριση, θέλουν να καταφέρουν κάτι σπουδαίο και για να συμβεί αυτό πρέπει να πληγώσουν τον αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να αναφέρει για τα πλεονεκτήματα της ομάδας του έναντι των Μαδριλένων τόνισε: «Ίσως να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για την Atletico, σε αντίθεση αυτή για εμάς. Αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να το δείξεις μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και ολιγωρίες στην άμυνα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από τον τραυματισμό του Gabriel επισκιάστηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του «τριφυλλιού» συγκεκριμένα αποχώρησε από το πρόγραμμα, καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ωστόσο δεν τίθεται ζήτημα ανησυχίας, ενόψει τoυ πρώτου αγώνα με την Atletico Madrid για τα play off του Champions League.

Πάντως η κατάσταση του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Cedric Kante, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

(Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο 15 Αυγούστου 2009, 17:14)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης