Έστω και με το ισχνό 1-0 ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου. Το γκολ έδωσε στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης πέτυχε στο 40’ ο Παπάζογλου.

Ο επιθετικός του «δικεφάλου» του Βορρά, εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα του Νατσούρα, πρόλαβε την έξοδο του Βεζυρίδη και με πλασέ πάνω από το σώμα του πορτιέρο των Κρητικών και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΟΦΗ (Νίκι Παπαβασιλείου): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (46΄ Λάμεσιτς), Νατσούρας, Μπερτίν, Κωνσταντινίδης, Κιάσσος, Οργκανίστα, Μαρίνκοβιτς, Μανούσος, Μπουτ (64΄ Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Σορλέν, Μουν (46΄ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Βιεϊρίνια, Βερόν (73΄ Γκαρσία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης