Ενάμιση λεπτό χρειάστηκε ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών «Κωτσόβολος» στην Περιβόλα Πατρών.
Η δράση του διαρρήκτη καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος, από το οποίο φάνηκε πως μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, ο δράστης έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος με πέτρα, μπήκε στον χώρο, κατευθύνθηκε στο σημείο όπου βρίσκονταν τα κινητά τηλέφωνα και αφού άρπαξε 50 συσκευές απομακρύνθηκε τρέχοντας!
Ωστόσο, ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και από την αστυνομία εκφράζεται η βεβαιότητα πως πρόκειται για άνθρωπο που προηγουμένως είχε βολιδοσκοπήσει τον χώρο και ήξερε πολύ καλά πώς να κινηθεί χωρίς να αφήσει πίσω του ίχνη της ταυτότητάς του.
Εικάζεται μάλιστα πως εκτός του καταστήματος τον περίμενε συνεργός με τον οποίο διέφυγαν γρήγορα, με την βοήθεια κάποιου οχήματος.
Τις σκέψεις της αστυνομίας ενισχύει το γεγονός πως λίγη ώρα νωρίτερα επιχειρήθηκε διάρρηξη και της οικονομικής υπηρεσίας του Τ.Ε.Ι. Πατρών, η οποία αποφεύχθηκε χάρη στον θόρυβο που ακούστηκε και η οποία κινητοποίησε τον φύλακα του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Η αστυνομία εκτιμάει πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες.
Πηγή: gowest.gr

