Ανάμεσα στους πελάτες που «εκδιώχθηκαν» το πρωί της Δευτέρας από το ξενοδοχείο «Πεντελικόν» βρισκόταν και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Εκεί έμενε σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Δήμητρα και ήταν γνωστό στον στενότατο κύκλο των καλών φίλων που έχει επιλέξει. «Θα ήταν μέγιστη ύβρις να παραπονεθώ εγώ, όταν οι Έλληνες στέγνωσαν πια από ελπίδα» λέει και λήγει τα σενάρια ότι διέμενε εκεί απουσία άλλη στέγης.

«Είμαι μια χαρά. Αυτά που μας θυμώνουν, με όλους αυτούς που λένε πως περνάνε δυσκολίες λόγω κρίσης και ζουν σχεδόν πολυτελώς, να μην τα κάνουμε με άλλο τρόπο και εμείς, αν μη τι άλλο, σεβόμενοι τους Έλληνες» αναφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλείσιμο του ξενοδοχείου εν μία νυκτί με απόφαση του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος και η απόλυση όλου του προσωπικού βρήκε τη Δήμητρα Παπανδρέου να περιμένει να ολοκληρωθούν οι τελευταίες επισκευές στο σπίτι της, στην οδό Αγράμπελη. Η κατοικία της βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, κάτι που τη διευκόλυνε όχι μόνο στο να παρακολουθεί την πορεία της οικοδομής, αλλά και στο να φροντίζει τα σκυλάκια της.

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης