Ανυπόμονος για την έναρξη των υποχρεώσεών του με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό δήλωσε μέσω «τιτιβίσματος» του ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (14:30) επί ελληνικού εδάφους, μέσω Κωνσταντινούπολης.
«Το καλοκαίρι τελείωσε. Ταξιδεύω απόψε για την Ελλάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Που βρίσκονται οι “πράσινοι” φίλαθλοι;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», το οποίο αναμένεται να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Μίλαν Μίνιτς.
Στο μεταξύ, οι κυπελλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν στις διπλές προπονήσεις σήμερα, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς (τράβηγμα στην αριστερή γάμπα) να «βγάζει» όλο το κανονικό πρόγραμμα και τον Γιώργο Παπαγιάννη (τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό) μέρος αυτού.
