Για «χυδαία επίθεση» του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Μίλαν Τόμιτς έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

Αργότερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο συνεργάτης μου, Μίλαν Τόμιτς, δέχτηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον αντίπαλο προπονητή και μπαίνοντας στη φυσούνα αυτό συνεχίστηκε, καθώς και με τον καλαθοσφαιριστή Νικ Καλάθη.

Ο Τόμιτς μιλούσε με τον διαιτητή Παναγιώτου, αυτό δεν άρεσε στους αντιπάλους μας, ότι μιλούσε δηλαδή με διαιτητή και του επιτέθηκαν φραστικά. Εγώ δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που δεν σέβεται τον συνεργάτη μου και βρίζει τις μάνες τους και τους πατεράδες τους. Ήμουν ξεκάθαρος. Είναι δικό τους το θέμα, αν θα ζητήσει ο κύριος Τζόρτζεβιτς συγγνώμη από τον κύριο Τόμιτς. Δεν είναι δικό μου».

Αναφορικά στο παιχνίδι, ο Σφαιρόπουλος τόνισε: «Παρά την ήττα αποδείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Μπήκαμε πιο δυνατά, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και πήραμε διαφορά 15 πόντων. Ηταν τα τελευταία 4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μειώθηκε η διαφορά. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης