Τον τίτλο της MVP της 4ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Γυναικών κατέκτησε η Στέλλα Λαγουδάκη για την απόδοσή της στη νίκη – έκπληξη του ΟΠΕΡ επί της ΑΕΚ.

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP και όσο να’ ναι είναι μεγάλη όσο και ευχάριστη έκπληξη για μένα. Πάντως όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην ΑΕΚ κι αυτό ήταν που με χαροποίησε περισσότερο, ενώ θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την προσωπική μου επιτυχία στην οικογένεια μου που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ η 28χρονη ακραία, η οποία πέτυχε 20 πόντους (18/42 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 47% υπ. – 33% άριστες).

Επίσης, ανακοινώθηκε με καθυστέρηση η MVP της 3ης αγωνιστικής, η οποία είναι η Τζου Καετάνο που ξεχώρισε στη νίκη του Άρη επί του Μαρκόπουλου.

«Νομίζω ότι ιδανικότερη εκκίνηση στην σεζόν δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Η ομάδα είναι αήττητη, εγώ αναδείχθηκα για 2η φορά MVP. Όλα μοιάζουν να είναι τέλεια. Το αφιερώνω στην ομάδα και τις συμπαίκτριες μου. Στο βόλεϊ κερδίζει πάντα η ομάδα και τα κορίτσια το αξίζουν όσο κι εγώ», δήλωσε η Βραζιλιάνα αθλήτρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης