Ο πολυτιμότερος παίκτης του Final 4, Νάντο Ντε Κολό, και πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ δήλωσε μετά τη λήξη του τελικού ότι τα προσωπικά βραβεία δεν μετρούν όσο τα τρόπαια και παραδέχτηκε ότι η ΤΣΣΚΑ τρόμαξε από το come back της Φενέρμπαχτσε στην τέταρτη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι πήρε 4 στα 4 τρόπαια φέτος(MVP της σεζόν, MVP του Final Four, κορυφαίος σκόρερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague):

«Έχω ξαναπεί ότι αυτά είναι λεπτομέρειες για μένα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι αυτό το τρόπαιο γιατί αυτό είναι ο λόγος που παίζουμε μπάσκετ και παλεύουμε όλη τη σεζόν. Μετά από αυτό το τρόπαιο του MVP είναι ωραίο αλλά είναι επειδή έχω εκπληκτικούς συμπαίκτες και προπονητές».

Για το αν ένιωσε το φόβο ή τον πανικό όταν η Φενέρ επέστρεψε από το -21:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το νιώσαμε αλλά μείναμε μαζί και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις με 20 πόντους και να συνεχίσεις να παίζεις μέχρι το τέλος. Αλλά όπως είπα παίξαμε 45 λεπτά μαζί και ο κάθε παίκτης έκανε τη δουλειά του».

Για το πως ένιωσε απόψε που χρειάστηκε να μπαίνει στην επίθεση και να βγαίνει στην άμυνα εξαιτίας των φάουλ που είχε:

«Ήταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο αλλά φυσικά πρέπει να πούμε μπράβο στον κόουτς που έκανε πολύ καλή δουλειά».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, είναι νέος αλλά έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και θέλει τρόπαια όπως θέλουμε και εμείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό να ξυπνάς και να λες ότι θέλω να είμαι ο καλύτερος».

Για το αν σκέφτεται το NBA ή το να υπογράψει νέο συμβόλαιο:

«Όχι όχι αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τίποτα απλά θέλω να διασκεδάσω τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης: Στη Μόσχα η κούπα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης