Του Νίκου Βιτσιλάκη

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


O 32χρονος Ισπανός αναβάτης αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας από το 2001 μέχρι και σήμερα, έχοντας πάρει τρεις παγκόσμιους τίτλους σε 125 και 250 κ.εκ., όχι όμως στα motoGP, όπου
Έφτασε τις 263 συμμετοχές σε motoGP – Respect mister Dani! έχει φτάσει τρεις φορές μέχρι τη δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία (2007, 2010, 2013).

Ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό, μέσα και έξω από την Ισπανία, παίρνει κάθε χρόνο (εδώ και 11 χρόνια) ψήφο εμπιστοσύνης από τη Honda για την εργοστασιακή της ομάδα στην κορυφαία κατηγορία, όπου και τον έχει πλαισιώσει από το 2013 ο πρωταθλητής Marc Marquez. Κάποιοι του έχουν επισυνάψει τον τίτλο του αιώνιου outsider, εμείς θα τον βαφτίζαμε μόνιμο rookie, αφού υπάρχουν αγώνες που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όπως στον τελευταίο στη Χερέθ (7 Μαϊου), όπου κυριάρχησε σε χρονομετρημένα και αγώνα με κυριαρχικό τρόπο.

Η οδήγησή του είναι άκρως χαρακτηριστική και ιδιαίτερα θεαματική, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον τρόπο που προπονείται και έτσι καταλάβαμε γιατί είναι τόσο καλός στην πλαγιολίσθηση και στην αίσθηση ισορροπίας. Δείτε τα παρακάτω video και θα καταλάβετε με τη σειρά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ με τον Γάλλο πολυπρωταθλητή Supermoto Sylvain Bidart

Και εδώ με τον Marc Marquez και δύο πρωταθλητές του Trial!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης