Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ, έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Εμάνουελ Πόγκατετζ για την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν, ωστόσο, αν θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει μάχη.

Ο τεχνικός της Μίντλεσμπρο, Γκόρντον Στράχαν, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αυστριακό αμυντικό, κάτι που γίνεται ευκόλως αντιληπτό από τις δηλώσεις που έκανε, με τις οποίες εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην «Μπόρο».

«Η χρονιά δεν του πήγε καλά, λόγω του τραυματισμού του, όμως είναι ένας μεγάλος παίκτης για μας. Έχει σπουδαία παρουσία στον σύλλογο. Αν κοιτάξετε τα ματς στα οποία αγωνίστηκε, είχαμε ένα πολύ καλό σερί νικών κι αγώνων που δεν γνωρίζαμε ήττες» τόνισε αρχικά ο Στράχαν, για να προσθέσει ότι:

«Θέλω να παραμείνει, θα του κάνουμε μια προσφορά κι εξαρτάται από τον ίδιο αν θα παραμείνει. Το σίγουρο είναι ότι του αρέσει εδώ. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως θα γίνουν» .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης