Με επιστολή στη zougla.gr απάντησε ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, σχετικά με το δημοσίευμα « Η μετακλητή του… αντιπροέδρου ».
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:
«Σχετικά με το από 16/04/2010, ηλεκτρονικό δημοσίευμα, με τίτλο «Η μετακλητή του Αντιπροέδρου», στην ιστοσελίδα www.zougla.gr , ως διευθύντρια του γραφείου του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη, σας γνωρίζω τα εξής:
Απαντώντας στην απορία και στα σχόλια του δημοσιογράφου (Δ. Κ.) για τα κριτήρια που γίνονται οι προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων (και όχι μετατάξεων) αναφέρω συνοπτικά ότι η μετακλητή υπάλληλος στο Γραφείο του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής, που ορκίστηκε την Παρασκευή 16/04/2010, είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), ενώ διαθέτει πτυχίο άριστης γνώσης αγγλικών (Proficiency) και υπολογιστών (ECDL). Προέρχεται από το χώρο της Επικοινωνίας και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ελληνικές και ξένες πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως PriceWaterhouseCoopers Α.Ε, Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε, MSPS A.E – Όμιλος FCB Γνώμη κ.α.
Η επιλογή στη θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΠΕ έγινε βάσει των επιστημονικών της γνώσεων και της επαγγελματικής της εμπειρίας.
Θεωρούμε ότι το ηλεκτρονικό δημοσίευμα είναι ανυπόστατο και ανακριβές, και ως εκ τούτου παρακαλούμε την απόσυρση του καθώς και της φωτογραφίας, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο πρόσωπο, στο ήθος και στην προσωπικότητα της υπαλλήλου.
Οι τίτλοι σπουδών της είναι διαθέσιμοι από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Βουλής, καθώς και από το γραφείο του Α΄ Αντιπροέδρου.
Επιθυμούμε την δημοσίευση της απάντησής μας και σε περίπτωση που συναινέσετε στην απόσυρση του ηλεκτρονικού σας δημοσιεύματος παρακαλούμε και στην απόσυρση της παρούσας ανακοίνωσης.
Η Διευθύντρια του Γραφείου του Ά Αντιπροέδρου της Βουλής, Ειρήνη Σακελλάρη»
Σχόλιο δικό μας:
Εμείς δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τα επαγγελματικά προσόντα της συνεργάτου του κ. Νιώτη. Αντιθέτως.
Εμείς απλώς επεσημάναμε πως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα.
Τίποτε άλλο.

