Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στο Διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβου στη Μόσχα, καθώς αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα χτύπησε άνθρωπο στον διάδρομο απογείωσης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε πηγή, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, το πλήρωμα ενημέρωσε τους αρμόδιους για υποτιθέμενη σύγκρουση με ζώο στον αεροδιάδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρμόδιοι ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο, όπου και εντόπισαν τη σορό.

Οι αρχές του αεροδρομίου επιβεβαίωσαν την είδηση του θανάτου ενός άνδρα, με τον εκπρόσωπο να αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε η σορός, τα ρούχα και τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα ενός άνδρα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ταυτοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή, πρόκειται για πολίτη της Αρμενίας, ο οποίος ταξίδευε από τη Μαδρίτη στη χώρα του με μετεπιβίβαση στη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα δρομολόγιο από την Ισπανία προς τη Μόσχα, ένας άνδρας προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος. «Ο άνδρας συμπεριφέρθηκε απρεπώς στη διάρκεια της πτήσης. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια. Όταν έφυγε από το αεροπλάνο στη Μόσχα, η τύχη του ήταν άγνωστη, δεν πέρασε τα ρωσικά σύνορα», ανέφερε η πηγή.

Πηγή: sputniknews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης