
Έχει πάρει τα πάνω του ο νεαρός Robert, μετά την επιτυχία του «Twilight», και δεν φαίνεται να τον σταματάει κανείς και τίποτα.
Γιατί να τον σταματήσει, άλλωστε; Είναι μόλις 24 ετών, έχει ψηφιστεί ως ο πιο hot νέος του 2009 και γυρίζει τη μία επιτυχημένη ταινία μετά την άλλη.
Εκτός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών, όπου υποδύεται το μελαγχολικό βαμπίρ, πρωταγωνίστησε στα «Remember me» και «Bel Ami», ενώ έχει στα… σκαριά τα «Water for elephants», «Unbound captives», καθώς και το sequel του «Twilight» που τον εδραίωσε ως παγκόσμιο star των teenagers.
Παρόλο που είναι τόσο πολυάσχολος, ο Robert κατάφερε να τακτοποιήσει τις καθημερινές δουλειές του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη συνοδεία του προσωπικού του bodyguard.
Ο φακός κατέγραψε τη βόλτα του, καθώς και το νέο κοντό κούρεμα που υιοθέτησε για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, που θα κυκλοφορήσει το 2011.
Διαβάστε επίσης:
Τι είπε ο Robert στην Ellen;
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

