Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα ατύχημα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στην Ελβετία είναι το τέλειο παράδειγμα αυτού που θα χαρακτηρίζαμε ως το πιο ειρωνικό χειροκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μία πανέμορφη Ferrari Testarossa χάνει τον έλεγχο και χτυπάει με αρκετά χιλιόμετρα σε έναν χαμηλό τοίχο, αρκετά κοντά στους θεατές. Ευτυχώς, κανένας από αυτούς δεν φαίνεται να τραυματίστηκε στο ατύχημα ενώ ένας άνδρας, που βρισκόταν κοντά στο σημείο της σύγκρουσης, άρχισε να χειροκροτεί σαρκαστικά αφού το κλασικό supercar βρισκόταν διαλυμένο λίγα μέτρα μπροστά του.

Από πολλές οπτικές γωνίες, φαίνεται ότι ο οδηγός απλώς εκτίμησε λάθος το μήκος της στροφής και παρά τις προσπάθειες του να το σώσει, όλα σταμάτησαν στον τσιμεντένιο τοίχο. Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για την κατάσταση του οδηγού, το ατύχημα δεν φαίνεται να ήταν υπερβολικά βίαιο. Ευτυχώς για όλους τους εμπλεκόμενους, το περιστατικό συνέβη ακριβώς μπροστά από το πόστο όπου υπήρχαν υπεύθυνοι της εκδήλωσης και παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Η Ferrari Testarossa κατασκευαζόταν για 12 χρόνια, από το 1984 έως το 1996, και τροφοδοτούνταν από ένα 4,9 λίτρων κινητήρα ο οποίος απέδιδε 390 άλογα και 490 Nm ροπής.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης