Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (29/01, 21:15) στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια της Media Day  των «ερυθρόλευκων» ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από μια ισχιαλγία και αναμένεται να προστατευθεί από το ιατρικό τμήμα της ομάδας, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει παράλληλα ότι θα αγωνιστούν κανονικά οι Τζόουνς και Μιλουτίνοφ, ενώ στην 12άδα θα είναι και ο Τζόσεφ.

Μεταξύ άλλων ο Μπαρτζώκας  εξέφρασε τη λύπη του σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Ρουμανία, στέλνοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Για τον Τζόζεφ: «Ήρθε λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. είναι πολύ καλός παίκτης και η διοίκηση φρόντισε να τον φέρει. Θα είναι στη δωδεκάδα, γιατί οι Μόρις και Ντιλικίνα δεν θα είναι.

Εντυπωσιάστηκα με τη χθεσινή του προπόνηση. Είναι ευφυής και κατάλαβε τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να πω εγώ τι παίκτης είναι το δείχνει η καριέρα του. Θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο και θα καταλάβει και αύριο πως είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στη Μονακό δεν έπαιξε, αλλά είχε μια επαφή».

Για τον Γουορντ: «Μπορείς να έχεις δημιουργία από όλες τις θέσεις. Το θέμα είναι να πασάρεις και να είσαι ανιδιοτελής. Έχει σχέση με το πόσο θες να συνεργαστείς επιθετικά και αμυντικά.

Για τις απουσίες: «Ο Τζόουνς και ο Μιλουτίνοφ θα παίξουν. Ο Παπανικολάου δεν θα είναι αύριο, έχει μια ισχιαλγία και δεν θα παίξει».

Για το ματς: «Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Είναι το μοναδικό ματς που δεν χτυπήσαμε εκεί. Η ομάδα μας με αφορμή αυτό το ματς έδειξε βελτίωση. Φυσικά περιμένουμε να απαντήσουμε με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Όλα τα σημαντικά εκεί δεν τα κάναμε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η Ευρωλίγκα δείχνει πως οι ίδιες ομάδες μπορούν να παίξουν διαφορετικά μεταξύ τους. Θα πάθουμε καλύτερα και με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το δυστύχημα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία: «Τα λόγια κάθε φορά αδικούν τα συναισθήματα. Είναι δραματικό και είναι πολύ άκυρο να βλέπεις το συμβάν συνέχεια στις οθόνες σου. Συλλυπητήρια και να εκφράσουμε και εμείς τα λόγια μας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης