Η Καλομοίρα «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια όταν και χρειάστηκε να ξεκινήσει να δουλεύει από μικρή ηλικία προκειμένου να εξασφαλίσει το χαρτζιλίκι της. Η ίδια πάντως δεν παραπονιέται καθώς, όπως τονίζει, αυτή η εμπειρία την έκανε να εκτιμήσει την αξία του χρήματος.
«Επειδή δουλεύω από 13 χρονών, ξέρω πολύ καλά ότι τα χρήματα βγαίνουν με ιδρώτα και αίμα και είναι πολύ στενάχωρο ακόμη κι αυτά τα λίγα που βγάζεις να στα κόβουν. Όταν λέω δούλευα, δεν εννοώ ότι δούλευα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου», τόνισε.
«Όταν ήμουν 13, ξυπνούσα κάθε πρωί στις επτά, πήγαινα στο σχολείο, το μεσημέρι που σχόλαγα έτρωγα και πήγαινα κατευθείαν στο εστιατόριο των γονιών μου μαζί με την αδελφή μου και δουλεύαμε μέχρι τις δέκα το βράδυ ασταμάτητα. Μέχρι να κλείσουμε, να καθαρίσουμε πήγαινε η ώρα 11, μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι πήγαινε η ώρα 12, οπότε έκανα ένα μπάνιο και κοιμόμουν για να ξυπνήσω την επόμενη μέρα πάλι στις επτά. Ακόμη και τα μαθήματά μου τα έκανα στην κουζίνα όταν δεν είχαμε πολλή δουλειά. Έχω μάθει λοιπόν να εκτιμάω τα χρήματα και από τα 17 μου συντηρώ μόνη μου τον εαυτό μου. Δεν θα έλεγα ότι είμαι τσιγκούνα, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να ξοδεύω τα λεφτά μου σε ακριβά ρούχα. Ποτέ στην ζωή μου δεν με ενδιέφερε να αγοράζω φίρμες», πρόσθεσε.
Πηγή: DownTown

