Έχει το γνώθι σ’ αυτόν ή προσπαθεί να φορτώσει με άγχος τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι είναι το φαβορί;

Ο τεχνικός της Προκόμ Τρεφλ, Τόμας Πατσέσας, περί ου ο λόγος, με δηλώσεις του εν όψει του πρώτου προημιτελικού με την ομάδα του Πειραιά, τόνισε ότι η ομάδα του έχει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων».

«Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη στην Αθήνα, θα είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο για μας, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε στο ΣΕΦ. Η τελευταία τους ήττα στο γήπεδό τους ήταν τον Ιανουάριο του 2009 απέναντι στη Λε Μαν. Έκτοτε, έχουν 13 νίκες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά ματς», τόνισε ο αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός της πολωνικής ομάδας και εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει αδυναμίες. Τόσο κοντά στο καλάθι όσο και μακριά από αυτό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει πληθώρα επιλογών με εξαιρετικούς παίκτες. Πιστεύω πως βάσει δυνατοτήτων μπορεί ο φετινός Ολυμπιακός να συγκριθεί μόνο με την Μπαρτσελόνα. Φοβάμαι περισσότερο από όλους τον Σχορτσανίτη, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός σέντερ και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις».

Και κατέληξε, τονίζοντας ότι:
«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μία σπουδαία σεζόν στην Ευρωλίγκα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν στη σκιά ομάδων, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Παναθηναϊκός. Για πολλά χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν κάποιον μεγάλο τίτλο, αλλά πιστεύω πως φέτος θα τελειώσει αυτό. Έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα με την κατάκτηση του ελληνικού Κυπέλλου και πλέον στοχεύουν στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους εμποδίσουμε στην υλοποίηση των σχεδίων τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης