Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια μητέρα που έπεσε θύμα τροχαίου χθες το απόγευμα, στο 48ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στην περιοχή Καπελέτο Βάρδας.

Η άτυχη γυναίκα, που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, οδηγούσε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο επέβαινε και ο τρίχρονος γιος της.

Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το αγοράκι να διαπεράσει το παρμπρίζ και να πέσει νεκρό στο οδόστρωμα.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν. Δύο απ’ αυτούς όμως, είχαν το απίστευτο θράσος να επιχειρήσουν να αρπάξουν την τσάντα της μητέρας, που βρισκόταν δίπλα στο αγοράκι της.

Η αντίδραση των υπόλοιπων οδηγών ήταν άμεση. Κυνήγησαν τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης