Επτά αστυνομικοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Royal Surrey County με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, λόγω των αναθυμιάσεων ενός τοξικού κοκτέιλ που έφτιαξε ένας γεωργός για να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί ήταν μέλη της ομάδας που ερευνούσε τον θάνατο του 50χρονου Bob Dearnley, στη φάρμα του, η οποία βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ίδιος ο 50χρονος είχε καλέσει την αστυνομία λίγο πριν πεθάνει .
Ο Dearnley διέλυσε σε νερό 30 χάπια τα οποία χρησιμοποιούνται ως ποντικοφάρμακο και παράγουν ένα θανατηφόρο αέριο.
Αμέσως σήμανε χημικός συναγερμός με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει κλιμάκιο εκπαιδευμένων αντρών με ειδικές στολές, οι οποίοι διαπίστωσαν το θάνατό του.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο 50χρονος και πατέρας ενός παιδιού είχε προειδοποιήσει πως θα προέβαινε σε τέτοια ενέργεια αν έχανε δικαστική διαμάχη που είχε και οδηγούνταν στη πτώχευση, καθώς αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο της έξωσης από το αγρόκτημα, λόγω υπέρογκων χρεών.

