Την αποθέωση από 2.500 φίλους του Άρη γνώρισε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», ο Αργεντινός Leandro Gracian.
O 27άχρονος μέσος έμεινε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φίλων της νέας του ομάδας και στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε:
«Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν περίμενα μία τέτοια υποδοχή, είναι εκπληκτικό. Είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο, που δίνω χαρά σε αρκετούς φιλάθλους και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη τους. Βασικός στόχος μου είναι να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και μπορώ, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κάνω όλους τους φιλάθλους του Άρη υπερήφανους για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου».

