Μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς η Manchester United δεν κατέκτησε το Champions League, ωστόσο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους φιλάθλους αυτός είναι… η Miss World 2010.

Ο λόγος για τον super star της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας και των πρωταθλητών Αγγλίας, Cristiano Ronaldo, ο οποίος φαντάζει ως… η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, στα μάτια των ομοεθνών του.

Το πανό, που απεικονίζει τον Πορτογάλο αστέρα να εμφανίζεται ως “εστεμμένη” στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς του πλανήτη, ανάρτησαν οι φίλαθλοι της εθνικής ομάδας της χώρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Αλβανία, στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο χωρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης