Η συμφωνία ανάμεσα στον ΑΓΟ Ρεθύμνου και τον Νίκο Καραγιάννη είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες και αυτό που απέμενε ήταν το επίσημο “αντίο” από το Περιστέρι για να ανακοινωθεί η συνεργασία από την ομάδα της Κρήτης. Ο Καραγιάννης, που οδήγησε το Περιστέρι στην Α1, συμφώνησε για ένα χρόνο με τους Κρήτες με συμβόλαιο 40.000 ευρώ, ποσό κατά τι μικρότερο εν συγκρίσει με αυτά που έπαιρνε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης». Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος διατέλεσε βοηθός και του Φώτη Τακιανού φέτος.

    Ο νέος τεχνικός του ΑΓΟΡ τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Ρεθύμνου και ευελπιστώ με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων της διοίκησης και της ομάδας να πετύχουμε μια χρονιά η οποία θα είναι καλύτερη από την περσινή. Επίσης θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας όπως τον έζησα εγώ ως αντίπαλο. Τον θέλουμε με τον ίδιο παλμό κι ακόμη περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    Ο Νίκος Καραγιάννης γεννήθηκε στις 9/4/1970, είναι από τους πλέον έμπειρους προπονητές στην κατηγορία, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής στο αθλητικό σχολείο του Βύρωνα.

    Με την ομάδα του Λυκείου Βύρωνα κατέκτησε το 2007 το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στη Γαλλία και πέρυσι πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

    Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε το Παλαιό Φάληρο το 2000. Από το 2001 ως το 2004 εργάστηκε στον Γ.Σ. Λάρισας και μετά τον ένα χρόνο στο Περιστέρι (2004-05), μετακόμισε στη διπλανή γειτονιά, στο Αιγάλεω (2005-06). Έφυγε μετά την 7η αγωνιστική (ενώ η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση) και στη 10η αγωνιστική ανέλαβε τον Δούκα. Ξεκίνησε εκεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2007-08), αλλά η 6η αγωνιστική τον βρήκε στο τιμόνι του Ηλυσιακού, τον οποίο και διατήρησε στην Α2. Στο περυσινό πρωτάθλημα κάθισε με επιτυχία στον πάγκο του Περιστερίου, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της στην Α1 Εθνική κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης