Μεγάλη τύχη είχε με το μέρος του ένας οδηγός στην Κίνα ο οποίος αν και πέταξε για πολλά μέτρα στον αέρα, κατάφερε να γλυτώσει τα χειρότερα.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου περίπου στις 20:20 και καταγράφηκε από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας. Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το σεντάν να πλησιάζει γρήγορα τον σταθμό διοδίων Shihe στον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας Shengyang-Dalian που διέρχεται μεταξύ των πόλεων Shenyang και Dilian.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για άγνωστο λόγο, ο οδηγός πλησίασε το σταθμό διοδίων με πολύ μεγάλη ταχύτητα και αντί να οδηγήσει σε μία από τις λωρίδες, χτύπησε απευθείας σε ένα τσιμεντένιο διαχωριστικό. Το στρογγυλεμένο σχήμα του διαχωριστικού λειτούργησε ως η τέλεια ράμπα, στέλνοντας το αυτοκίνητο προς τον ουρανό και τουλάχιστον 7 μέτρα στον αέρα πριν προσγειωθεί στη συνέχεια στην οροφή του.

Παρά την ωμότητα της σύγκρουσης, τα συνεργεία της πυροσβεστικής από τον σταθμό διάσωσης του Sansanlibao κατάφεραν να βγάλουν εύκολα τον άνδρα από τα συντρίμμια. Δεν είναι σαφές πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματα που υπέστη, αλλά το να επιβιώσει από μια σύγκρουση όπως αυτή είναι πραγματικό θαύμα.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν τα διαχωριστικά των διοδίων σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να λειτουργούν ως ράμπα όπως αυτή, πάντως το αποτέλεσμα δικαιώνει καθώς αποφεύχθηκε μία μετωπική σύγκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης