Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το μακρινό πλέον 2007, Fernando Alonso και Lewis Hamilton αγωνίζονταν και οι δύο για λογαριασμό της McLaren με τις φήμες για τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα τους να είναι ατελείωτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμα κερασάκι έρχεται να προσθέσει ο πρώην μηχανικός της Βρετανικής ομάδας, Marc Priestley, ο οποίος εργάστηκε για μία δεκαετία στην McLaren (1999-2009) και προχωρά σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τις προσπάθειες του Alonso να βγαίνει μπροστά από τον Lewis.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του, ο Ισπανός οδηγός και ο τότε μάνατζερ του, μοίραζαν μέρος των bonus που λάμβαναν με τους μηχανικούς της ομάδας που ασχολούνταν αποκλειστικά με το δικό του μονοθέσιο. Πιο συγκεκριμένα, το φακελάκι που μοίρασε με στόχο να τον έχουν ως προτεραιότητα και να τον συμπαθούν ακόμα περισσότερο οι μηχανικοί, περιείχε το ποσό των 1.500 δολαρίων.Η εταιρία όμως έμαθε για αυτή τη κίνηση του Ισπανού και ανάγκασε όσους έλαβαν αυτό το φακελάκι, να δωρίσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Άλλοι θα χαρακτήριζαν αυτή τη κίνηση του ως ένα ευχαριστώ στην ομάδα που τον στήριζε και άλλοι σαν δωροδοκία για να κερδίσει την εύνοια τους και να θέσουν σε δεύτερη μοίρα το μονοθέσιο του Hamilton.Η ιστορία όμως είδε το φως της δημοσιότητας και σίγουρα αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο ανάμεσα στο πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είναι οι Alonso και Hamilton, αλλά και πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν το περιβάλλον τους.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης