Στις πολιτισμένες ορισμένες χώρες όπως η Αγγλία, όπου υπάρχει σεβασμός προς τους οδηγούς και τα χρήματα που δίνουν για τους δρόμους μέσω των διοδίων ή άλλων τελών, τα δημόσια έργα ολοκληρώνονται με τέτοιους ρυθμούς που δεν το πιστεύετε.

Ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί γρήγορα και αποφασιστικά… όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα δηλαδή!  Αποφασίζουν να ρίξουν μια γέφυρα σε κάποιο τμήμα του οδικού δικτύου και σε μόλις 36 ώρες έχουν παραδώσει το δρόμο στην κυκλοφορία σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Το συνεργείο στρώνει αρχικά με ξύλα την άσφαλτο ώστε να την προστατέψουν, οι μπουλντόζες πιάνουν αμέσως δουλειά και ρίχνουν τη γέφυρα σε ένα βράδυ, μετά έρχονται  τα φορτηγά για να μαζέψουν τα μπάζα και στο τέλος καθαρίζουν και βάζουν προστατευτικές μπάρες, δίνοντας στην κυκλοφορία το δρόμο. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης