Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν πρόλαβε να κατέβει από τη σέλα της motocross μοτοσικλέτας με την οποία έκανε τις πρώτες τουΘυμίζουμε ότι ο Marquez παρά τα προβλήματα υγείας του κατάφερε το 2021 να πάρει τρεις νίκες! δοκιμές μετά από 3 μήνες και ο Marc Marquez βρέθηκε στη σέλα της RC213V-S της Honda στην πίστα του Portimao. Ο Ισπανός, θέλοντας να αξιολογήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την κατάσταση της όρασής του δεν έχασε χρόνο και μαζί με την Repsol Honda προγραμμάτισε άμεσα ένα ιδιωτικό τεστ στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρουσίαση των αγωνιστικών πλάνων της Honda για το 2022 ο Marc Marquez δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι για να πάρει το τελικό πράσινο φως και να είναι στις πρώτες δοκιμές του MotoGP στη Μαλαισία θα πρέπει να ξεπεράσει ακόμα ένα μικρό εμπόδιο. Ποιο είναι αυτό; Να οδηγήσει σε ταχύτητες και δυνάμεις επιπέδου μοτοσικλέτας MotoGP σε κανονική πίστα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. “Για να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι στη Μαλαισία, θα πρέπει να κάνω δοκιμές στο πίστα GP διότι πρέπει να είμαι 100% σίγουρος ότι ξεπέρασα το πρόβλημα και είμαι έτοιμος για μια κανονική χρονιά”, τόνισε ο Ισπανός αναβάτης.

Στις δοκιμές τον συνόδευσε ο αδερφός του Alex Marquez.

Στις 5 Φεβρουαρίου αρχίζουν οι δοκιμές του 2022 στη Sepang της Μαλαισίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez λοιπόν βρέθηκε στην πίστα του Portimao με την ομάδα του και οδήγησε την έκδοση παραγωγής Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να ταξιδέψει στη Μαλαισία ο Marquez για τις δοκιμές – για τον ίδιο και την Honda.της αγωνιστικής RC213V-S. Ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP κατάφερε να συμπληρώσει σχεδόν 300 χιλιόμετρα στη σέλα της μοτοσικλέτας, σε αρκετά γρήγορο ρυθμό και από ότι φαίνεται δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την όρασή του.

Ο Marquez θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα ένα τεστ για να επιβεβαιώσει ότι όλα πάνε καλά με το πρόβλημα διπλωπίας του προκειμένου να τον δούμε στην πίστα της Sepang στις 5 Φεβρουαρίου να οδηγεί μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες του MotoGP.

Βίντεο από την πρώτη επαφή του Marquez με την RC213V-S.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πράσινο φως στον Marquez να οδηγήσει ξανά

Ο Jorge Martin «στύβει» την Ducati Panigale V4S σε προπόνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης