Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia κάθε χρόνο διοργανώνει το Aprilia All Stars στο οποίο παίρνουν μέρος παλιοί και νέοι αναβάτες Η Aprilia γιορτάζει το 2022 τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στα Grand Prix με τον Alex Gramigni.αγώνων της ιταλικής μάρκας. Τα προηγούμενα χρόνια λόγω του Covid-19 δεν ήταν εφικτό να επισκεφτούν την εκδήλωση θεατές, ωστόσο το 2022 δόθηκε η δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες φίλους της Aprilia να απολαύσουν αυτήν την μοναδική γιορτή στην πίστα του Misano.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επίκεντρο της εκδήλωση ήταν φυσικά οι εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia, Aleix Espargaro και Maverick Vinales οι οποίοι είχαν στον πλευρό τους τον δοκιμαστή της ομάδας MotoGP, Lorenzo Savadori. Στην πίστα του Misano βρέθηκαν επίσης παλαιοί θρύλοι της ιταλικής μάρκας όπως οι Max Biaggi, Loris Capirossi, Roberto Locatelli, Alex Gramigni, Mattia Pasini και Andrea Iannone οι οποίοι συνάντησαν το κοινό και υπόγραψαν αμέτρητα αυτόγραφα.

Μία νίκη και τρία βάθρα μέχρι στιγμής για τον Aleix Espargaro στο MotoGP 2022.

Όλοι οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν μια σειρά από αγωνιστικά μοντέλα της Aprilia όπως τις θρυλικές δίχρονες RS250W, τις RS125, αλλά και τις Superbike RSV4. Ο Alex Gramigni γιόρτασε τα 30 χρόνια από το πρώτο πρωτάθλημα της Aprilia στα Grand Prix οδηγώντας για μια ακόμα φορά την αγωνιστική RS125 του 1992. Πολύ σημαντική στιγμή ήταν όταν βγήκε στην πίστα για μερικούς γύρους η αγωνιστική RS-GP μοτοσικλέτα του MotoGP. Οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales ανέβασαν την αδρεναλίνη προσφέροντας θέαμα στους 10.000 θεατές που βρέθηκαν στην πίστα του Misano με την πρωτότυπη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Vinales και Espargaro στην πίστα με τις αγωνιστικές RS-GP.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, εκτός από το να συναντήσουν τα ινδάλματά τους, να οδηγήσουν τις καινούριες μοτοσικλέτες της Aprilia RS660, Tuono 660, Tuareg 660 – και όλη την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας, ενώ ένας τυχερός επισκέπτης έφυγε από την πίστα με μια ολοκαίνουρια Tuono 660. Για τη διασκέδαση των φίλων της Aprilia φρόντισαν διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Ιταλίας, ενώ ζωντανά έπαιξε μουσική ο DJ Albertino ο οποίος ξεσήκωσε τους επισκέπτες με τις μουσικές του.

Ο θρύλος των GP, Max Biaggi δίπλα στην RS250W.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 2.990€ το ηλεκτρικό Piaggio 1 Feng Chen Wang

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές εκδόσεις για το Aprilia Tuareg 660

Ο Maverick Vinales οδηγεί το Aprilia SR GT

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης