Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Marc Marquez ο οποίος ανακοίνωσε μέσω της ομάδας του ότι δενΜπορεί να χάνει το GP της Αργεντινής, αλλά είναι θετική η πορεία της αποθεραπείας του. θα πάρει μέρος στο Grand Prix της Αργεντινής το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο Ισπανός επισκέφτηκε τον γιατρό του Dr Sanchez Dalmau στη Βαρκελώνη για να αξιολογήσει την κατάσταση της όρασής του. Ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα διπλωπίας του Ισπανού έχει βελτιωθεί σημαντικά, ωστόσο δεν είναι αρκετό για να ταξιδέψει στην Αργεντινή και να αγωνιστεί με την Honda του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marc Marquez θα χάσει λοιπόν ακόμα έναν αγώνα προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του για να είναι έτοιμος για τον 4ο γύρο του πρωταθλήματος στο Austin της Αμερικής. Το πρόβλημα διπλωπίας του Marquez εμφανίστηκε ξανά έπειτα από την τρομακτική πτώση που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ινδονησίας.

Θα πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Ισπανός.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο άρχισε να έχει θέματα Υπάρχει ελπίδα επιστροφής στο Τέξας.με την όρασή του. Κατά την επιστροφή του στην Ισπανία επισκέφτηκε τον γιατρό του και εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε επιστρέψει το πρόβλημα όρασης. Ο Marquez θα πρέπει να κάνει τώρα υπομονή για να επιστρέψει δυνατός για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός Sanchez Dalmau είπε μετά την εξέταση του αναβάτη της Honda: «Η δεύτερη εξέταση έγινε για να αξιολογήσουμε την κατάσταση της όρασης του Marc Marquez και έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα στην παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου που επηρεάστηκε από την πτώση στο GP της Ινδονησίας. Η ανάρρωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ο Marc Marquez θα πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία με συντηρητική προσέγγιση».

Μόνο στο Κατάρ κατάφερε να αγωνιστεί φέτος ο Marquez. Έχασε Ινδονησία και χάνει Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέστρεψε το πρόβλημα όρασης του Marc Marquez

Δέκα χρόνια επιτυχιών στη σχέση Marquez-Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης