Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί αθλητές αγώνων μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ, ανάμεσά τους και ορισμένοι βετεράνοι, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες όπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στην υπερειδική διαδρομή στην οποία έτρεξαν τα μεγαλύτερα ονόματα του WRC κατά την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, χάρη στην πρωτοβουλία του οποίου δόθηκε η δυνατότητα και σε άλλους αθλητές, πλην των επαγγελματιών οδηγών του WRC, να οδηγήσουν στην πίστα αυτής της ιστορικής διαδρομής μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ευκαιρία, η Εθνική Ομάδα Enduro που συμμετείχε στο Six Days Enduro δώρισε στον υφυπουργό Αθλητισμού μία συλλεκτική μπλούζα θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την βοήθεια που προσέφερε, την οποία του παρέδωσε για λογαριασμό των αθλητών  η Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή.

 H Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή  με τον  υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αφού ευχαρίστησε για την τιμή, έσπευσε αμέσως να δοκιμάσει την μπλούζα της Εθνικής Ομάδας και φορώντας την, να ανέβει σε μία μοτοσυκλέτα και να δοκιμάσει και ο ίδιος μαζί με τους αθλητές της ΑΜΟΤΟΕ την πίστα της υπερειδικής του ΟΑΚΑ.

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΕ ευχαριστεί τους αθλητές που συμμετείχαν στο event, τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που το κάλυψαν. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης