Η SRV 125 είναι το εφαλτήριο για το γοητευτικό κόσμο των classics, αλλά και της μοτοσυκλέτας γενικότερα. Χάρη στην αυθεντικά παραδοσιακή εμφάνισή του δεν αποτελεί απλώς το “εισιτήριο” για τους νεοφώτιστους αναβάτες της Α1 κατηγορίας διπλωμάτων και για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις* και θέλουν να κάνουν το πέρασμα από τα αυτοκίνητα στις μοτοσυκλέτες, αλλά είναι ταυτόχρονα και μία “δήλωση” του αναβάτη του που ασπάζεται τη διαχρονική γοητεία του ρετρό!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Απαράμιλλο στιλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθώντας την “αρχιτεκτονική” της μεγαλύτερης SRV, η SRV 125 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την παράδοση των cruisers, τοποθετώντας τον αναβάτη χαμηλά, χωρίς όμως να επηρεάζεται η εργονομία και η πρακτικότητα της θέσης οδήγησης. Το σχήμα “δάκρυ” στο ρεζερβουάρ, ο κλασσικός στρογγυλός προβολέας (τεχνολογίας LED), η ενιαία σέλα δύο επιπέδων, το επίσης στρογγυλό όργανο με την LCD οθόνη και τα κοντά σε μήκος φτερά που προσδίδουν και μία νότα customizing, συνθέτουν ένα εντυπωσιακά αυθεντικό για την κατηγορία σύνολο. Η εύκολη πρόσβαση στη χαμηλή σέλα την καθιστά ιδιαίτερα προσιτή σε μια μεγάλη μερίδα αναβατών, συμπεριλαμβανομένου και των χαμηλότερων αναστημάτων, με τις ποιοτικές λεπτομέρειες στην κατασκευή και τη βαφή της SRV 125 να συναντώνται συνήθως σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού.

Επιδόσεις και οικονομία

Ο τετράχρονος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας της SRV 125, διαθέτει οριακά υποτετράγωνες διαστάσεις, γεγονός που μαρτυρά την παροχή ροπής στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε απόλυτα νούμερα δύναμης. Πιο συγκεκριμένα, η ισχύς της SRV 125 ανέρχεται στους 15 ίππους στις 9.500 στροφές, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής είναι στα 12,1Nm στις 7.000 στροφές αντίστοιχα. Τα νούμερα αυτά, το κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα. Με μόλις 2,5 λίτρα καυσίμου για κάθε 100 χιλιόμετρα και την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ να είναι στα 14,7 λίτρα, η αυτονομία της SRV 125 μπορεί να ξεπεράσει τα 580 χιλιόμετρα!

 

Άνεση και ασφάλεια

Το τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 37mm που διαθέτει η SRV 125 δίνει διαδρομή τροχού στα 118mm και σε συνδυασμό με τα δύο πίσω αμορτισέρ διαμέτρου 33mm, προσφέρουν μια ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια, την άνεση και τη συμπεριφορά. Ο δίσκος των 280mm μπροστά και των 240mm πίσω -αμφότεροι με δαγκάνες δύο εμβόλων- συνδυάζονται με ένα σύστημα ABS για απόλυτα ασφαλή φρεναρίσματα, κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η τιμή της SRV 125 έχει καθοριστεί στα 2.695€ και η διάθεσή της γίνεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του μοντέλου εδώ.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης