Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι ξέρουμε ότι ένας κινητήρας μοτοσυκλέτας όταν λειτουργεί ανεβάζει θερμοκρασία. Ακόμα και με τα συστήματα ψύξης, το καλοκαίρι τα πράγματα δυσκολεύουν. Ειδικά αν αυτά χαλάσουν, μπορεί να καταλήξεις να βγάζεις καπνούς από παντού σα λοκομοτίβα του 19ου αιώνα σε ένα φανάρι στη Μεσογείων (όχι δεν συνέβη σε εμένα, σε ένα φίλο, εγώ προσέχαχαχααχαχαχα). 

Τέλος πάντων, μεταφερόμαστε στην Ινδία όπου οι θερμοκρασίες είναι γενικά υψηλές ορισμένες εποχές. Εκεί θα βρούμε το κανάλι Youtube, JS Films, το οποίο αποφάσισε, έχοντας μια Ducati Panigale V4 S στα χέρια του, να τεστάρει την θερμοκρασία που φτάνει το εξωτερικό του κινητήρα. Ναι, αυτό αποφάσισε. Γιατί όταν έχεις μια τέτοια μοτοσυκλέτα στα χέρια σου αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις πάνω της μια ομελέτα. Ναι. Όλοι έχουμε περάσει από αυτό. 

Η διαδικασία είναι αρκετά γρήγορη, το αλουμινόχαρτο απλώνεται, το αυγό πέφτει και πολύ γρήγορα μαγειρεύεται. Θα προτείναμε βέβαια λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι, ίσως κανα κομμάτι μπέικον, ή έστω διάολε κανά ωραίο μπαχαρικό. Αλλά ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης