Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπολόνια και η περιοχή Emilia Romagna είναι το “σπίτι” της Ducati.  Μετά την καταστροφή που προκλήθηκε από τις πλημμύρες του Μαΐου του 2023 στην Emilia Romagna, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ducati θα συμμετάσχει, με πολλούς τρόπους, στη συνεχιζόμενη εκστρατεία Aid for Emilia Romagna.

Αρχικά, η Ducati δωρίζει 200.000 ευρώ στις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Emilia Romagna, οι οποίες έχουν συντονίσει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες διάσωσης και ανάκαμψης στην περιοχή. Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω υποστήριξη ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, οι πλημμύρες επηρέασαν άμεσα και ορισμένους από τους υπαλλήλους της Ducati. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι εργαζόμενοι χρειάζονταν άμεσο ελεύθερο χρόνο για να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις που σχετίζονται με την καταστροφή. Η Ducati ανακοίνωσε ότι θα λάβουν άδεια η οποία θα υπολογίζεται ως κανονικός αμειβόμενος χρόνος εργασίας.

Οι εκπρόσωποι των συνδικάτων της και οι εργαζόμενοι ήθελαν να κάνουν κάτι και για την περιοχή, επομένως όλοι συμφώνησαν να δωρίσουν μια ώρα από τους μισθούς τους για τις προσπάθειες ανάκαμψης της περιοχής. Η Ducati θα αντιστοιχίσει επίσης αυτά τα ποσά με μια περαιτέρω δική της δωρεά.

Επιπλέον, η Ducati καλεί όλους τους Ducatisti οπουδήποτε στον κόσμο να κάνουν δωρεές, αν μπορούν. Έχουν παράσχει τα ακόλουθα τραπεζικά στοιχεία για την άμεση υποστήριξη της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Emilia Romagna:

Iban: IT69G0200802435000104428964
Αιτιολογία: “FLOOD EMILIA-ROMAGNA”
Για δωρεές που έρχονται εκτός Ιταλίας, χρειάζεται ο κωδικός Bic Swift: UNCRITM1OM0

“Το να βλέπουμε τι συνέβη στην Περιφέρειά μας την τελευταία εβδομάδα ήταν ένα βαρύ πλήγμα στην καρδιά για όλους μας”, δήλωσε ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali. “Η Ducati έχει ισχυρές ρίζες στην περιοχή Emilia-Romagna, ξεκινώντας από την πόλη της Μπολόνια όπου γεννηθήκαμε και όπου δραστηριοποιούμαστε μέχρι ολόκληρη τη Motor Valley και τη Romagna Riders Land”.

“Για εμάς αυτό είναι το σπίτι μας και νιώσαμε την ανάγκη να βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε, υποστηρίζοντας την περιφερειακή Πολιτική Προστασία με δωρεά 200.000 ευρώ, η οποία συντονίζει αυτή τη στιγμή, μαζί με τις αρμόδιες αρχές, τις επιχειρήσεις σε πολλές πόλεις που έχουν πληγεί. Ακόμη και οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι μαζί με τους εργαζόμενους οργανώνονται για να δωρίσουν ως δείγμα αλληλεγγύης τον μισθό μιας ώρας. Μια χειρονομία που λέει τόσα πολλά για αυτό το πνεύμα ανθρωπιάς και συνεργασίας που προσδιορίζει τους κατοίκους αυτής της εξαιρετικής περιοχής που είναι η Emilia-Romagna”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης