Σε λίγες εβδομάδες η FREERIDE E, η πρωτοποριακή ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα της KTM θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους αναβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Freeride E προσφέρεται σε δύο εκδόσεις (E-SX και E-XC), με την πρώτη να προορίζεται για κλειστές διαδρομές (circuit) και τη δεύτερη για δημόσιους δρόμους. Είναι ιδανική τόσο για αρχάριους, όσο και έμπειρους αναβάτες, με τα δύο φρένα τοποθετημένα στο τιμόνι, σε συνδυασμό με την απουσία ταχυτήτων, να κάνει τη μετάβαση από το ποδήλατο πιο εύκολη από ποτέ.

Στόχος της αυστριακής εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια δική της κατηγορία και μακροπρόθεσμα τα μοντέλα FREERIDE E να αποτελέσουν ευκαιρία για τους νέους αναβάτες. Παράλληλα αποδεικνύει την ευαισθησία της για το περιβάλλον, αφού οι μοτοσικλέτες έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλό επίπεδο θορύβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρεσβευτής της μάρκας και της FREERIDE E είναι ο Danny MacAskill, επαγγελματίας αναβάτης ποδηλάτου, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με τη δύναμη και τη συμπεριφορά της ηλεκτροκίνητης μοτοσικλέτας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης