Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της συμμετοχής της KTM στο Ράλι Ντακάρ, το KTM Motohall στο Mattighofen της Αυστρίας θα παρουσιάσει μια ειδική έκθεση «Legends of the Dakar» μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Η έκθεση «Legends of the Dakar» αφηγείται ανείπωτες ιστορίες και επισκέπτεται ξανά στιγμές από την ιστορία αυτού του απίστευτου αγώνα, απευθείας από εκείνους που έχουν ζήσει τη ζέστη και το κρύο, καθώς και τα θετικά και τα αρνητικά, από πρώτο χέρι. Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης 10 ιστορικές μοτοσυκλέτες Dakar και μια έκθεση πολυάριθμων αντικειμένων από αυτόν τον επικό αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Το να μιλάω για την ιστορία της KTM και του Dakar με κάνει πραγματικά λίγο περήφανο”, αναφέρει ο Heinz Kinigadner. “Όταν ξεκίνησα το 1994, δεν μπορούσα να πιστέψω την κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης – ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη που είχα για τους παγκόσμιους τίτλους μου και ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι καλό για την εταιρεία”.

“Ενώ το στυλ και ο επαγγελματισμός των αγώνων έχουν αλλάξει από τότε, τα βασικά στοιχεία του αγώνα παραμένουν τα ίδια. Είναι μια μεγάλη περιπέτεια”, είπε ο Kinigadner.

Η KTM έχει κερδίσει τη διοργάνωση 19 φορές με την πρώτη νίκη να έρχεται από τον Fabrizio Meoni το 2001 και η τελευταία από τον Kevin Benavides φέτος.

Ο Benavides ανέφερε: “Η νίκη του φετινού Dakar ήταν πραγματικά το καλύτερο συναίσθημα της ζωής μου. Και τώρα, το να είμαι μέρος του Legends of the Dakar της KTM με κάνει πολύ περήφανο. Είμαι ακόμα συγκλονισμένος, είναι καταπληκτικό”.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της KTM Motohall.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης