Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

 
Μπορεί η Ελλάδα να μην είναι χώρα με βαριά βιομηχανία που να φτιάχνει αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες αλλά όπως φαίνεται από ταλέντα τα πάει περίφημα. Αυτή τη φορά ο μόλις 10 ετών Αντώνης Σάγμαλης έδειξε το δρόμο στους συναθλητές του και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος ανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα στην κατηγορία των 65cc.


Σε μεγάλο ταλέντο εξελλίσεται ο Αντώνης Σάγμαλης… (δεξιά ο πατέρας του Δημήτρης Σάγμαλης και αριστερά ο προπονητής του Μενέλαος Μερεμετσάκης)

Έτρεξε με ίωση!
Ο Έλληνας αναβάτης αν και ταλαιπωρημένος από ίωση δεν επηρεάστηκε σημαντικά στον αγώνα της Ρουμανίας που ήταν ο 3ος για φέτος και διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου. Η 5η και 6η θέση που απέσπασε του έδωσαν τόσους βαθμούς όσους ήταν αρκετοί για να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από Έλληνα οδηγό στην μίνι κατηγορία… Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η σταθερά ανοδική του πορεία από τότε που ξεκίνησε το Motocross και φυσικά η καθοδήγηση του από τον πολυπρωταθλητή Μενέλαου Μερεμετσάκη.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Βουλγαρία στις 22 Ιουνίου ενώ χωρίς διακοπή θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου ο αγώνας της Σερβίας. Από τα αποτελέσματα των δύο αγώνων θα ξεχωρίσουν και οι 8 πρώτοι της βαθμολογίας που θα συμμετάσχουν στον τελικό της Ευρώπης στην Φινλανδία το διάστημα 12-13 Ιουλίου.


Πετάει ο Έλληνας αθλητής…

Φωτογραφία από τον αγώνα της Ρουμανίας όπου στρίβει πρώτος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης