Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph ετοιμάζεται για μια πολύ δυνατή χρονιά το 2021 με κάποια πολύ σημαντικά μοντέλα να προστίθενται στην γκάμα της. Ένα από αυτά αδιαμφισβήτητα είναι το Tiger Sport 850 το οποίο παρουσίασε πριν από περίπου έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρηστικό και πολλά υποσχόμενο για commuting το νέο Tiger 850 Sport

Δεν είναι σπορ, αλλά είναι Τίγρης

Η μοτοσικλέτα ακολουθεί σχεδιαστικά το μοτίβο των ανανεωμένων Tiger ωστόσο δεν είναι εξοπλισμένο με το Η οικονομική έκδοση του Tiger…πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών που έχουν τα 900άρια καθώς θα απευθύνεται σε πιο ευρύ κοινό με λιγότερες απαιτήσεις εκτός δρόμου και φυσικά χαμηλότερο κόστος απόκτησης. Ο κινητήρας είναι τρικύλινδρος 887 κ.εκ. με απόδοση 84 ίππους και φυσικά θα είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro5. Διαθέτει 19 ιντσών τροχό εμπρός για να δώσει τη δυνατότητα κίνησης στο χώμα στον αναβάτη, αν και οι Βρετανοί ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται για μια ασφάλτινη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tiger 850 Sport τοποθετείται απέναντι στην BMW F750GS προσελκύοντας αναβάτες οι οποίοι θέλουν μια ποιοτική μοτοσικλέτα η οποία θα είναι για καθημερινή χρήση, αλλά δεν θα πει όχι και σε κοντινές εξορμήσεις. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της μοτοσικλέτας αλλά θα είναι χαμηλότερη από την βασική έκδοση του Tiger 900 (11.890€) και δεν αναμένεται στην Ελλάδα πριν τον Ιούνιο του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για την Triumph Tiger 850 Sport εδώ

Ανάλυση της μοτοσικλέτας…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης