Με μικρή αύξηση στις πωλήσεις έκλεισε και ο Νοέμβριος του 2020 κάτι πολύ ενθαρρυντικό εν μέσω πανδημίας. Σύμφωνα με το motomag τον μήνα Νοέμβριο ταξινομήθηκαν 2.362 μονάδες έναντι 2.207 μονάδων που ταξινομήθηκαν τον Νοέμβριο του 2019 κάτι που σημαίνει μια αύξηση της τάξης του 7%.

Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι υπάρχει lockdown και τα οικονομικά δεν είναι στα καλύτερά τους για Παπιά και scooter κερδίζουν…πολλούς, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως οι ανάγκες μετακίνησης δεν έχουν σταματήσει, μάλιστα έχουν αυξηθεί. Οι περισσότεροι επιλέγουν πλέον να μην κινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η λύση μιας μοτοσικλέτας είναι εξαιρετική για την πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ικανοποιητική η κατάσταση στις μοτοσικλέτες παρά τους περιορισμούς μετακίνησης

Τη μερίδα του λέοντος scooter και παπιά

Επίσης, η ζήτηση σε διανομείς από τις εταιρίες μεταφορών έχουν αυξήσει τη ζήτηση σε παπιά και scooter με αποτέλεσμα να έχουμε και εκεί αρκετή κινητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, συνολικά το 2020 έχουμε μείωση στις πωλήσεις καθώς μέχρι και τον Νοέμβριο έχουν ταξινομηθεί 33.396 μονάδες έναντι των 36.918 της αντίστοιχης περιόδου του 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης