Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha αποφάσισε να αναβιώσει ένα από τα θρυλικά της μοντέλα πριν από μερικά χρόνια και να Τα μηχανικά μέρη έχουν παραμείνει ανέπαφα από το συγκεκριμένο κιτ βελτίωσης.συνεχίσει την σπουδαία ιστορία του στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Μιλάμε φυσικά για το Tenere το οποίο μετά την σημαντική αλλαγή που δέχτηκε το 2008 και την διαφορετική προσέγγιση του 2017 με τον δικύλινδρο κινητήρα, έχει κερδίσει το κοινό με τις αρετές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι βέβαια δεν επέλεξαν να αποκτήσουν το Tenere επειδή δεν θύμιζε σε τίποτα το εικονικό μοντέλο της δεκαετίας του 1980 και 1990. Πλέον ούτε εκείνοι έχουν δικαιολογία καθώς η γαλλική φίρμα Crispy Club προσφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο κιτ βελτίωσης για το κορυφαίο μοντέλο της Yamaha. Το κιτ ονομάζεται Heritage 1VJ και κουμπώνει άψογα πάνω στο νέο Tenere 700 μετατρέποντάς το σε ένα vintage on-off παλιάς εποχής.

Έτοιμο για... "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα!".

Απίθανο το αποτέλεσμα σε μεταφέρει 30 χρόνια πίσω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κιτ περιλαμβάνει δύο νέα καπάκια στο ρεζερβουάρ με τα λογότυπα του ιστορικού Tenere 500 και μπλε,Στο Παρίσι έχει το εργαστήριό της η Crispy Club. κίτρινη απόχρωση. Η μάσκα δεν θυμίζει σε τίποτα το σύγχρονο Tenere καθώς διαθέτει ένα τετράγωνο φανάρι, ενώ το φτερό εμπρός είναι τοποθετημένο ψηλά. Τα όργανα έχουν μεταφερθεί πιο πίσω και χαμηλά, ενώ στο πίσω μέρος δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το σύγχρονο μοντέλο.

Το Crispy Club, εκτός από το έτοιμο κιτ προσφέρει και ξεχωριστά κομμάτι προκειμένου όποιος θέλει να μπορεί να πειραματιστεί πάνω σε διαφορετικά χρώματα. Είδαμε ήδη μια έκδοση στα αγωνιστικά χρώματα της Yamaha, κόκκινο/άσπρο, όπως και σε μια ολόμαυρη έκδοση. Φαντασία και όρεξη να έχεις και θα φτιάξεις ένα Tenere που θα ζηλέψουν ακόμα και τα γνήσια μοντέλα.

Και σε κόκκινο για όποιον θέλει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Aprilia ετοιμάζει τον αντίπαλο του Yamaha Niken

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία ProGP και Περιστερά για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης