Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Can Oncun, ο νεαρός Τούρκος πρώην αναβάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 και νυν αναβάτης της Puccetti Racing στα Superbike, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στην πατρίδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 17χρονος βρισκόταν σε ένα φορτηγάκι το οποίο κατευθυνόταν προς το κέντρο προπόνησης του φίλου και Η φωτογραφία σοκάρει…συμπατριώτη του Kenan Sofuoglu όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το φορτηγάκι υπέστη απίστευτες ζημιές και θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να ισχυριστεί ότι κανείς δεν βγήκε ζωντανός από εκεί μέσα, ωστόσο ευτυχώς τα πράγματα ήταν θετικά για τον Oncun.

Τρομακτικό το θέαμα...

Ευτυχώς όλα καλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τούρκος, σύμφωνα με πληροφορίες του GPOne.com, ως εκ θαύματος κατάφερε να διαφύγει με μόλις μερικούς μώλωπες στα πόδια από το ατύχημα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport Kenan Sofuoglu.

Ο Oncun το 2019 τερμάτισε στην 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 με την KTM, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στα Superbike με την Kawasaki. Φυσικά, ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον νεαρό αναβάτη ο οποίος πραγματικά απέφυγε πολύ άσχημες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στόχος της KTM ο τίτλος MotoGP το 2021

Δείτε πως συναρμολογείται και παίρνει μορφή ένα KTM RC 250R

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης