Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έπειτα από αρκετές teaser φωτογραφίες και φήμες η Husqvarna αποκάλυψε τελικά το νέο της μικρό Το στιλ περισσεύει από το Svartpilen…Svartpilen. Η σουηδική φίρμα αναζητούσε τρόπο να γεμίσει την γκάμα των μοτοσικλετών τις έχοντας ήδη το μεσαίο Svartpilen 401 και το μεγαλύτερο 701.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον οι νεαροί αναβάτες θα έχουν στη διάθεσή του ένα καταπληκτικά όμορφο και οδιγικά άρτιο μοντέλο το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας προέρχεται όπως αναμενόταν από την KTM και αποδίδει 15 ίππους έχοντας προσαρμωστεί στις προδιαγραφές Euro5.

Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 5.000 ευρώ

Πολύ στιλάτο μοντέλο για ανήσυχους νέους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 145 κιλά, ενώ είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά εξαρτήματα. Στις αναρτήσεις έχουν επιλεγεί το ανεστραμμένο πιρούνι της WP των 43mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της ByBre με ABS της Bosch.

Η σχεδίαση της μοτοσικλέτας είναι απλά πανέμορφη καθώς ακολουθεί την αισθητική των μεγαλύτερων Svartpilen. Οι μίνιμαλ γραμμές του σε συνδυασμό με την νέο – ρετρό μείξη μας δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν περνάς απαρατήρητος στο δρόμο. Το νέο Svartpilen θα είναι διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρικά παιδικά ποδήλατα από τη Husqvarna

Με τεχνολογία superbike τα νέα Husqvarna 701

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης