Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μέσα στο 2021 ο Pol Tarres μας είχε προετοιμάσει για το sequel της πολύ επιτυχημένης ταινίας μικρού Το βίντεο κρύβει μια ανθρώπινη ιστορία πίσω από το θέαμα με τη μοτοσικλέτα.μήκους που είχε ετοιμάσει με τίτλο The Seeker. Πλέον το δεύτερο μέρος της ταινίας είναι στον αέρα και μας δείχνει μερικά από τα πλέον εξωπραγματικά κόλπα που μπορεί να κάνει ένας αναβάτης με τη μοτοσικλέτα του στη φύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pol Tarres δέχεται μια κλήση από έναν καλό του φίλο ο οποίος έχει κολλήσει με τη μοτοσικλέτα του σε μια παραλία στο Algarve της Πορτογαλίας και είναι εγκλωβισμένος. Ο Tarres χωρίς τελικά να μάθει που βρίσκεται ο φίλος του ξεκινάει με την ειδικά διαμορφωμένη Yamaha Tenere να τον αναζητήσει. Με το Tenere διασχίζει δάση, βουνά, ερημιές, παραλίες μέχρι που τελικά τον βρίσκει και όλα τελειώνουν καλά.

Εκπληκτικά πράγματα κάνει ο Tarres με τη Yamaha Tenere 700.

Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από το The Seeker 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον πίσω από την ιστορία είναι ότι υπάρχει μια αληθινή ιστορία η οποία ενέπνευσε τον Tarres και Στην Πορτογαλία έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα της μικρής ταινίας.φυσικά τον Javi Echevarria (σκηνοθέτη και παραγωγό). Πρόκειται για τον Gerard, έναν άνθρωπο εθισμένο στα ναρκωτικά τον οποίο αγκάλιασε η οικογένεια του Tarres. Ο πατέρας του έδωσε δουλειά και έγιναν φίλοι προσπαθώντας να τον επανεντάξουν στην κοινωνία. Στα 44 του χρόνια ο Gerard άφησε την τελευταία του πνοή και ο Pol Tarres θέλησε να αφιερώσει αυτό το βίντεο στον φίλο του.

Η μοτοσικλέτα του Pol Tarres ήταν μια Yamaha Tenere 700. Τα εξαρτήματα που αλλάχτηκαν ήταν οι αναρτήσεις, τοποθετήθηκαν στενότεροι τροχοί και σύστημα της Akrapovic στην εξάτμιση. Αυτά ήταν αρκετά όπως είπε ο Ισπανός να του δώσουν το κάτι παραπάνω που αναζητούσε.

Απολαύστε τον μοναδικό αναβάτη στο The Seeker 2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως φτιάχνονται οι χειροποίητες νέες ζάντες SpinForged της Yamaha

Το MT-10 του 2022 είναι το πιο δυνατό naked της Yamaha

Απίστευτα πράγματα κάνει το Yamaha Tenere στα χέρια του Pol Tarres

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης